GALAXY SÉRIE 2012 - PŘIHLÁŠKY SPUŠTĚNY

Osm závodů, tedy o jeden méně než bylo dosud zvykem, bude mít seriál závodů horských kol pro širokou veřejnost Galaxy série. První z nich startuje již 21. dubna v Tálíně.

Na přepracovaných webových stránkách www.galaxy-serie.cz již byl představen kalendář Galaxy série 2012, který zaznamenal jednu zásadní změnu. Z plánovaného kalendáře totiž vypadl oblíbený bikemaraton Krakatit Dobříš, který byl uplynulé dvě sezóny dokonce zastávkou Českého poháru v XCM. Kalendář Galaxy série tak zůstane pro letošek osmidílný. Seriál odstartuje již 21. dubna v jihočeském Tálíně, který byl navíc nově zařazen i do iVelo série 2012, kde je už tradičně i maraton Trek Přes tři vrchy Vysočiny.

O měsíc později se závodníci setkají v Prachaticích a o další měsíc později se vše přesune do Beskyd a na náročné horské tratě Galaxy Petyša Tour. V červenci se bikeři znovu sejdou v Horní Cerekvi na Trek maratonu Přes 3 vrchy Vysočiny, následuje osvědčený Pálavský krpál v Mikulově, AVG Náměšťský maraton v Náměšti nad Oslavou a koncem září pak v těsném sledu Galaxy Kenda Soběslavský maraton a Galaxy Catlike Zručský maraton v Kácově, kde Galaxy série stejně jako vloni zakončí sezónu a vyhlásí celkové vítěze.

Do celkového pořadí seriálu se bude letos počítat jen pět nejlepších výsledků a boj o mistra Galaxy série pro rok 2012 se rozhoří v rámci finálového závodu v Kácově. Nově se do celkového pořadí seriálu budou počítat i závody kategorie tandemů.

Společně se svými partnery se organizátoři Galaxy série snaží zprostředkovat příjemné zážitky s kolem cyklistům všech kategorií. Díky značce GO! jednomu z partnerů Galaxy série 2012, bude možné zakoupit dresy, ponožky a šátky v grafické podobě seriálu, které navrhoval majitel bronzové medaile z mistrovství světa a úřadující mistr republiky ve fourcrossu Jakub Říha.

Novým partnerem Galaxy série 2012 je Birell, takže na trati i v cíli se mohou závodníci těšit na občerstvení v podobě nealko piva. Ostatní partneři Galaxy série jsou většinou stejní jako loni - Galaxy, CYKLOŠVEC s.r.o., Insportline, Worker, Progress sportswear, Trek, GO!, Inkospor, Fox, Kenda, Catlike, RSP, Black Jack, Rodi, KMC, Kidzamo, Tour de France, Cykloknihy, Šroubárny Marek, E-trička.cz a další. Měření časů a zpracování výsledků bude opět v režii SportSoftu.

Přihlášky k závodům Galaxy série jsou možné jak k jednotlivým závodům, tak i na celou sérii – za 2200 Kč získáte startovné na všech osm dílů seriálu a startovné na jeden závod tak vyjde na výhodných 275 korun. Info: www.galaxy-serie.cz/rs/prihlaska/

Galaxy série bude opět představena na stánku CYKLOŠVEC na blížící se výstavě For Bikes, která probíhá od 30. března do 1. dubna v Praze. Info: www.forbikes.cz

Kalendář Galaxy série 2012:

21.4. Galaxy CykloŠvec maraton Tálín
19.5. Fox Galaxy maraton Prachatice
16.6. Galaxy Petyša tour – Rožnov pod Radhoštěm
14 .7. Trek maraton Přes 3 vrchy Vysočiny, Horní Cerekev
4.8. Pálavský krpál – Mikulov
18.8. AVG Náměšťský maraton – Náměšť nad Oslavou
22.9. Galaxy Kenda Soběslavský maraton
29.9. Galaxy Catlike Zručský maraton – Kácov

Info:

www.galaxy-serie.cz


www.facebook.com/GalaxySerie


S pozdravem

pořadatelé Galaxy série 2012

< zpět na homepage >