VAlašský pohár - 2.závod - Valašské Klobouky
8.5.2007

Den vítězství jsem oslavil závodem ve Valašských Kloboukách. Jednalo se již o 2. závod Valašského poháru.
Trať byla ze začátku bahnitá, ale čas udělal svoje a v odpoledních hodinách, kdy přišla řada na nás, už byla poměrmě suchá a rozježděná.
Po shlédnutí startovního pole jsem si nějaké velké naděje nedělal, ale hned po startu rozjel husté tempo mistr republiky Radovan Bierski, hned za ním Matěj Brož a já. Tím jsme si, asi 1 kolo po startu, udělali menší náskok na ostatní závodníky. S těmito 2 draky jsem ale vydržel jen 2 kola, pak mi ujeli. Od 3. kola jsem jel až do cíle sám s asi 40 vteřinovým náskokem na ostatní. V předposledním kole jsem ztrácel na Radovana asi 25 vteřin, ale už jsem byl tak prošitý že ho nešlo dojet a nakonec z toho byl 3. flek na bedně. Matěj to vyhrál s náskokem asi 30 vteřin. Solisovi se závod moc nevydařil a to jen proto, že mu prdlo lanko. Jinak si myslím, že by se rozjel a ukázal by v našem dresu co je zač.
Závod se mi celkově líbil a doufám, že něco zajedu v Semetíně kde je pokračovaní tohoto seriálu. Ale moc tomu nedávám.
A málem bych zapoměl: Najednou z ničeho nic se u trati objevili Victor a Konva, kteří mě neskutečně svým pokřikem hnali do předu a půjčili mi bidon s pitím. Tak vám moc děkuju, kdyby jste tam nebyli, tak dostanu větší kotel!

Jakub Slovák

 

vp_2_1.jpg
vp_2_1.jpg
vp_2_2.jpg
vp_2_2.jpg
vp_2_3.jpg
vp_2_3.jpg
vp_2_4.jpg
vp_2_4.jpg
vp_2_5.JPG
vp_2_5.JPG
vp_2_6.JPG
vp_2_6.JPG
vp_2_7.JPG
vp_2_7.JPG
vp_2_8.JPG
vp_2_8.JPG
vp_2_9.JPG
vp_2_9.JPG

 

< zpět na homepage >