POVAŽSKÝ MARATON KELLY`S
Datum:
19.5.2007


Poměřit síly k našim sousedům na Slovensko jsme se vydali 19.5. do Považské Bystřice, kde se jel Považský maraton Kelly`s.
Měli jsme na výběr ze tří různě dlouhých tratí. Já, Solis, Bart (vzhledem k tomu, že se tento člen v reportážích objevuje velmi zřídka a jeho přezdívka tudíž není spoustu lidem známá, jedná se o Pavla Bartoška) a brácha (Daniel Slovák) jsme nakonec zvolili 21 kilometrovou trať. Na této trati se postavilo asi 100 závodníků.
Hned po startu jsme si, spolu se Solisem a ještě jedním borcem, vytvořili menší náskok. Pak přišly dva pořádné pořádné stoupáky, kdy jsme si v tom druhém udělali na Solise asi 70m náskok. Ale jak známo, Solis si nenechá nic líbit a jak přišel sjezd okamžitě nás dojel.
Asi na 6. km přišla prudce levotočivá zatáčka, kde byla mrtě velká kaluž, kterou jsme s borcem proletěli. Solisovi toto ale nevyšlo, spadnul přímo do kaluže a narazil si ruku. Nutno ale dodat, že spadl proto, bo se mu tam pořád jebal do cesty náš předjezdec na motorce. Místo toho, aby jel před náma, tak šaškoval za náma a brzdil Solise. Pak už jsme tedy jeli sami (já a borec). Asi na 10. km, kde jsme jeli po asfaltce, jsem však jeho tempu nestačil a on mi ujel. Pak už jsem jel sám až do cíle, kde jsem dojel na 2. místě ve své kategorii.
Bart přijel až chvíli po nás (21./kat.), ale údajně jel na pohodu, tak asi proto. Za ním pak dorazil můj brácha (25./kat.)

Více informací o závodě zde >>>

Jakub Slovák

po_ma_20071.JPG
po_ma_20071.JPG
po_ma_20072.JPG
po_ma_20072.JPG

 

< zpět na homepage >