PRIESSNITZOVA 60 ČESKÉ SPOŘITELNY 2005
Datum:
3.9.2005




Sobota 3.9.2005 byla ve znamení dalšího klání, tentokrát v seriálu Kolo pro život České spořitelny. Vydali jsme se proto do Jeseníku na Priessnitzovu 60 ČS. Tentokrát jsme vzali i mladou krev, mého synovce Vojtu Boráka a neteř Jirky Boráka, Nikolu Klestilovou. Krásná krajina a prostředí Jeseníků s nejčistším ovzduším v republice slibovala pěkné zážitky, což se bezezbytku naplnilo. Za krásného počasí se na start hlavního závodu postavilo 402 borců a borkyň. Mezi mnohými velká část týmu ČS a silniční profesionál stáje Liberty Seguros, Jan Hruška.
Mezitím co jsme my bojovali na trati, která byla pěkná, rychlá a výborně značená , vybojoval Vojtíšek ve vloženém závodě dětí v kategorii do 6. let 2. místo a Nikola v kategotii do 14. let 3. místo. Zanedlouho po skončení závodů dětí jsme dorazili do cíle i my a musím předeslat, že jsem s umístěním na stupních moc nepočítal. O to větší radost zavládla, když hlasatel vyslovil mé jméno a oznámil 2. místo v kategorii, celkově pak 13.příčka. Jirka Borák dojel na 3. respektive 16. pozici.
Po skončení závodu následovala exhibice a škola Pepy Dresslera, kde předváděl své umění. Celá akce a taktéž pěkné prostředí Jeseníků ve mně zanechaly velmi dobrý pocit. Určitě se tam zase rád vrátím.

Radim Herman

 

Více informací o závodě zde >>>



< zpět na homepage >