Akce v Zašové

Tuto sobou uspořádaly k příležitosti ukončení letošní sezóny Valašské Hovada bečku, kterou prohrály v létě po horském Beskyd Touru v sázce při závodě na chatu MÍR. Za BESKYD BIKE tehdy jel Viktor Bolek a za Valašské Hovada Zdeněk Plandor.

Akce se konala v areálu kynologického kroužku v Zašové, kde byla také možnost vyzkoušení si překážkové dráhy pro psy, čehož někteří s nadšením využili.
Celou večer se grilovalo, zpívalo u ohně o půlnoci pak Želva zazpíval svůj megahit "Heroin" a později přišel na řadu i turnaj v páce, kde se nakonec ukázal jako neporazitelný do té doby nenápadný Michal Konvičný. Na své si přišel také miliónový pár z nádraží a hlavně Zajíc, který byl na akci tohoto druhu poprvé v životě a velmi se mu zde líbilo.

Musíme uznat, že se Valašské Hovada postavily k celé akci velmi zodpovědně a celá akce byla perfektně připravena a dobře zabezpečena.

Příští rok by se tato velkolepá akce měla zase opakovat, protože v časných ranních hodinách došlo k uzavření další sázky o další bečku. V následující sezóně se tak mezi sebou utkají ve vybraných závodech tito dva borci: Za BESKYD BIKE Radim Štekl a za Valašské Hovada známý harcovník Zdeněk Plandor.



< zpět na homepage >